ELIN LANNSJÖ

Hej!, mitt namn är Elin. Jag frilansar inom styling, fotografi, creative direction och jag jobbar som Influencer och livsstilsbloggare här på elinlannsjo.com och på Instagram under @elinlannsjo.

Jag är även keramiker och har min keramikstudio här i Majorna, Göteborg och där tillverkar jag bruksgods och olika inredningsdetaljer, allt för hand. Jag vill att min keramik ska andas hantverk, vara vacker och levande. 

Du som följer mig har säkert sett min kolonistuga i Majorna, en liten oas mitt i staden där jag gömmer mig undan ibland. Ibland tar jag emot mina kunder i stugan, här kan du kontakta mig om du vill boka ett besök. 

Form, design och skapande är en stor del av mig och jag älskar de kreativa aspekterna av mitt arbete. Jag har en utbildningsbakgrund som Personalvetare/Textilekonom, och jag har läst Sales Management, Marknadsföring och Design vid Universitet. Som egenföretagare har jag förmånen att tangera många av dessa spännande områden!

 

Är du intresserad av att jobba med mig?

Som Influencer åtar jag mig gärna samarbeten för att lyfta fram spännande företag i mina sociala medie-kanaler. Min trovärdighet och mitt förtroende hos mina följare är dock det viktigaste av allt. Jag är därför väldigt noggrann med mina val av partners, jag rekommenderar bara sådant som jag själv tycker om och som jag kan identifiera mig med. Är du intresserad av ett samarbete med mig, så går det jättebra att maila mig!

Jag åtar mig även inrednings- foto- och stylinguppdrag, keramiksamarbeten och uppdrag inom creative direction. Skulle du vara sugen på ett samarbete, så är du såklart varmt välkommen att höra av dig!


Hur kommer du i kontakt med mig?

För alla typer av förfrågningar kan Ni maila mig på:
elinlannsjo@gmail.com

Adress: Elin Lannsjö. Godhemsgatan 2A, 414 67 Göteorg