ELIN LANNSJÖ

Hej! Mitt namn är Elin, jag är keramiker, designer, stylist, kreatör och jag jobbar som Influencer och livsstilsbloggare här på elinlannsjo.com och på Instagram under @elinlannsjo.

Min keramikstudio ligger i Göteborg och där tillverkar jag bruksgods och olika inredningsdetaljer, allt för hand. Jag vill att min keramik ska andas hantverk, vara vacker och levande. 

Du som följer mig har säkert sett min kolonistuga i Majorna, en liten oas mitt i staden där jag gömmer mig undan ibland. Under sommarhalvåret har jag mitt showroom i stugan. Välkommen på bokade tider för att komma och titta på mina kollektioner. Här kan du kontakta mig om du vill göra ett besök. Jag har också webshopen med utvalda kollektioner.

Form, design och skapande är en stor del av mig och jag älskar de kreativa aspekterna av mitt arbete. Jag har en utbildningsbakgrund som Personalvetare/Textilekonom, och jag har läst Sales Management, Marknadsföring och olika Designkurser vid Universitet. Som egenföretagare har jag förmånen att tangera många av dessa spännande områden!

 

Är du intresserad av att jobba med mig?

Som Influencer åtar jag mig gärna samarbeten för att lyfta fram spännande företag i mina sociala medie-kanaler. Min trovärdighet och mitt förtroende hos mina följare är dock alltid viktigast av allt. Jag är därför väldigt noggrann med mina val av partners, jag rekommenderar bara sådant som jag själv tycker om och som jag kan identifiera mig med. Är du intresserad av ett samarbete med mig, så går det jättebra att maila mig!

Jag åtar mig även olika sorters inrednings- foto- och stylinguppdrag, keramiksamarbeten och uppdrag inom creative direction. Skulle du vara sugen på ett samarbete, så är du såklart varmt välkommen att höra av dig!


Hur kommer du i kontakt med mig?

För alla typer av förfrågningar kan Ni maila mig på:
elinlannsjo@gmail.com

Adress: Elin Lannsjö. Godhemsgatan 2A, 414 67 Göteorg