ELIN LANNSJÖ

Hej! Mitt namn är Elin, jag är keramiker, designer, stylist, kreatör och livsstilsbloggare. Min studio ligger i Göteborg och jag tillverkar bruksgods och olika inredningsdetaljer. Jag vill att min keramik ska andas hantverk, vara vacker och levande. 

Du som följer min blogg eller Instagramkonto @elinlannsjo har kanske sett min kolonistuga i Majorna, en liten oas mitt i staden där jag gömmer mig undan ibland. Under sommarhalvåret har jag min butik där och under vintern ligger mitt showroom kvarteret bort. Välkommen på bokade tider! Här kan du kontakta mig om du vill göra ett besök. Jag har också webshopen med utvalda kollektioner.

 

Form, design och skapande är viktigt för mig och jag älskar de kreativa aspekterna av mitt arbete. Jag har en utbildningsbakgrund som Personalvetare och Textilekonom, och jag har läst Sales Management, Marknadsföring och olika Designkurser vid Universitet. Som egenföretagare har jag förmånen att tangera många av dessa spännande områden!

Är du intresserad av att jobba med mig?

Jag åtar mig inrednings- foto- och stylinguppdrag, keramiksamarbeten och inom kommunikation och sociala medier har jag också gedigna erfarenheter. Skulle du vara sugen på ett samarbete, tveka inte att höra av dig. 

 


Hur kommer du i kontakt med mig?

För alla typer av förfrågningar kan Ni maila mig på:
elinlannsjo@gmail.com

Adress: Elin Lannsjö. Godhemsgatan 2A, 414 67 Göteorg