EN WEBSHOP OCH ÅRETS VARMASTE TACK

 

Hurra! Idag, lagom till den första dagen på det nya året kan jag hälsa er varmt välkomna till min nya hemsida här på elinlannsjo.com!

Detta är alltså min egna portal dit jag har flyttat min blogg. Något som jag också jobbat med under hösten är en uppdatering av min logga och min keramik går nu under namnet ELIN LANNSJÖ.

image.jpg

Den allra största nyheten är nog ändå att jag i denna portal också öppnat en WEBSHOP med keramik som jag handplockat från mina olika kollektioner. Vilka de är kan du läsa mer om här. Webshopen is up and rolling, så in och kika

Jag har dessutom nya idéer och kollektioner i tankarna. Men en sak i taget, så en av ideerna har jag testat några prover på och jag tänker snart börja tillverka en första liten batch av dem i verkstaden.

Mitt showroom/butik i Kungsladugård, Göteborg fortsätter såklart att vara öppen på bokade tider. Jag kommer alltid att ha lite mer att erbjuda där, då jag inte har möjlighet att släppa alla mina kollektioner på webshopen.

image.jpg


Det har varit ett händelserikt år. Från att mer eller mindre ha tillverkat min keramik i det dolda så har jag blivit uppmärksammad på olika håll i bloggvärlden, av olika inredningsmagasininom restaurangsvärlden, av kokboksförfattare och olika kockar. Både i Sverige och internationellt och det är något som jag är otroligt stolt och glad över.

Jag blir varm i hjärtat när jag tänker på alla ni som följer min blogg och Instagram och jag är oerhört tacksam för den respons som ni ger mig. Tack snälla ni!

Vid många tillfällen har det varit en så himla fin generositet från alla möjliga aktörer inom i bloggvärlden, press, media, mat- och inredningsbranchen som lyft fram min keramik, gjort den synlig och på så vis bidragit till att sprida ordet om mig och min keramik. Tusen tack alla ni som varit med på denna väg och hjälpt mig framåt!

Nu vill jag bara avsluta med att önska er ett riktigt Gott Nytt År. Och hoppas att ni vill kika in här på bloggen och i webshopen emellanåt.