ETT NYTT HEM

Denna vecka har jag verkligen överraskat mig själv. Jag har bott i Kungsladugård, Majorna i snart nio år. Vi trivs så himla bra här, nära kolonistugan men också Mariaplan med alla trevliga butiker och restauranger.  Så att lämna området de närmaste åren kommer inte på fråga.  

image.jpg

Vår lägenhet ligger innanför den här gröna träporten, i tyst och stilla läge men ändå tjugo steg bort från vagnen. Passar mig perfekt.

Men så uppstod ett tillfälle i början av veckan. Och jag och min pojkvän lade ett bud på en lägenhet som vi nyligen hade tittat på. En något större lägenhet, bara några minuter bort. Med ett stort renoveringsbehov som skrämde mig lite så vi bestämde oss för att ligga lågt i budgivningen. Men vi la i alla fall det där budet, och väntade på de andras nästa drag. Vi väntade. Och väntade. Och inget mer hände.

image.jpg

Så den där lägenheten blev nästan lite chockartat vår och samma kväll skrev vi på kontraktet. Ett nytt projekt som väntar till våren och sommaren, och det måste ju firas.

Med bubbel och ballonger såklart! Och jag lovar, jag ska se till att ni får hänga med i inspirationssök, flytten och galet renoveringskaos.