INSPIRATION KÖK

Jag vet inte om du hört att vi köpt en ny lägenhet? När våren närmar sig får vi nycklarna till vårt nya hem och det känns så himla spännande! Det är ett stort projekt som väntar. Lägenheten är sliten och vi kommer behöva renovera den från topp till tå.

Även om det är en bit kvar till våren så testar vi redan nu idéer och olika planer mot varandra. Den processen tar sin tid, att landa bland alla de möjligheter som finns. Så jag är en svamp som suger inspiration från alla möjliga håll och kanter. Just nu tänker jag på kök. 

 

image.jpg

Jag inspireras av flammiga, kalkfärgsliknande väggar. 

image.jpg

Och av lister att hänga krokar och olika köksredskap på. 

image.jpg

Jag vill ha ett smalt långt bord i rustik och välanvänt trä.

image.jpg

Ett köksbord med utrymme för minst åtta stolar.

image.jpg

Stora gamla skåp med glasdörrar där jag kan trava upp keramiken, alla mina tallrikar och fat. 

image.jpg

Eller som denna platsbyggda och infällda skåpsförvaring.

Älskar mötet mellan de strama minimalistiska linjerna och det mjuka träet i skåpsluckorna.

 

image.jpg

Är förtjust i mörka kulörer. 

image.jpg
image.jpg

Jag har någon idé om att försöka kombinera skandinavisk modern minimalism med varm, själsfylld, och rustik inredning. 

 

Bilderna är från mitt nyöppnade konto på Pinterest. Vill du se mer av vad jag inspireras av så hittar du mig såklart under Elin Lannsjö.