SCORPIOS MYKONOS

Mellandagarna och jag har i flera dagar legat nerbäddad i sängen med feber. Jag kollar på favoritserierna, just nu är det Westworld, The Fall och Skam. Och så slösurfar jag lite på nätet. Av en slump snubblar jag över huset Scorpios Mykonos och mitt hjärta hoppar över ett slag. Stylisten och inredningsdesignern Annabell Kutucu har inrett med tanken om att hylla traditionellt hantverk, organiska material och tillföra en bohemisk inredningsstil i mötet med lokal grekisk tradition. Och resultatet är såå snyggt!

Förutom att jag älskar de jordiga färgerna, de genomtänkta detaljerna och den spartanskt lyxiga känslan blir jag också oerhört sugen på att boka en resa till Grekland pronto.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Photo Steve Herud

Photo Steve Herud