SKÖRDEFEST PÅ SPINNERIET / FRIDA TRENDENSER

Igår kväll bjöd Frida (Trendenser) på Höstmiddag i Lilla Spinneriets lokaler. 

Jag och Anna kunde inte låta bli att pilla lite på dekorationen, jag ville helst smyga med mig en av de snygga svartkålsplymerna innanför min stora rock och sätta dem i vas hemma.

På tal om min nya kappa, hur stor är den inte?! Den SKA vara överdrivet oversize men när jag såg dessa bilder blev jag full i skratt. Tycker jag ser lite glad tant ut men gillar det nog ändå på något sätt.


Temat för kvällen var något av det härligaste med hösten, nämligen Skördefest och Frida hade arrangerat bordet vansinnigt vackert.

Middagsbordet var dukat med stora samlingar av levande ljus och pumpor. Det var fårskinn på stolarna och vackra ljusslingor i taket som bidrog till att sätta stämningen.  

Jag hade äran att ha Frida, Emma och Emma som mina närmaste bordsgrannar och vi pratade mycket om annat i våra liv än just det som vid första anblick förenar oss, våra jobb.

För mig känns det betydelsefullt att få en djupare kontakt med mina branchkollegor, att man i sådana här sammanhang kan lära känna varandra litegrann, och få en mer personlig kontakt. Det är sådant som faktiskt bidrar till att mitt jobb som keramiker, stylist och bloggare blir ännu roligare. 

Förutom trevliga samtal så var maten magisk! Lilla Spinneriet bjöd på helt ekologiska, närodlade rätter, mycket grönsaker och mycket smaker. Allt sådant som jag älskar. 

Och äppelpajen med vaniljsås. Jag ljuger inte när jag säger att det var den godaste äppelpaj jag någonsin ätit. Och jag har ätit många. Jag kommer försöka allt jag kan att lirka åt mig receptet från Lilla Spinneriet. 

Cattis, Anna och jag delade bil och för att vi inte skulle missa båten ut till Asperö där Cattis numera bor, så blev vi så småningom tvungna att ge oss ut i mörkret och köra hemåt igen. Tack Frida och Alla som var där för den magiska kvällen.

Photo Anna Roström