KÄNSLAN AV FREDAG

Jag har nästan alltid en god känsla inför fredagar. Knepet tror jag är att jag försöker se fredagen som en del av helgen, att det är då helgen börjar.  

IMG_5634.JPG

Idag valde jag att umgås med höstsolen. Jag började morgonen med en tur till franska bagaren för att fixa frukostfrallor och kanelbullar till fika. Och sedan satt jag framför datorn och packade även några beställningar tills jag kopplade ner mig vid lunch och satte fart mot Little Meats.

IMG_5623.JPG

Jag åt mina favorittacos, saftiga Carnitas. Efter det cyklade jag till kolonin. Blev så rörd och glad över grannen som tittade förbi med några burkar nykokad plommonsylt som tack för lite äpplen. Alltså gud, vad jag är tacksam över kolonistugan och livet här.

IMG_5624.JPG

När jag som bäst plockade äpplen tittade trädgårdskatten Sigge förbi. Jag är himla förtjust i honom, han har mig lindad runt sin lilla svans. Kan man säga så? Ja, ni förstår i alla fall! Jag bjöd Sigge på hans favoritdryck, nämligen grädde, och sedan satte vårt teamwork igång.

IMG_5618.JPG

Jag plockade och fyllde korgar med äpplen och Sigge höll vakt. Mysigaste samarbetet om du frågar mig. 

IMG_5633.JPG

Innan jag cyklade hem igen avslutades min runda med ett besök på Mariaplans florister där jag köpte min första fredagsblomma på länge. Nu ska jag tända ljusen och ikväll blir det rödvin och pizza med gänget. Hoppas ni får en riktigt mysig kväll. Och helg!