FRUKOST

Frukost, min favoritstund. I varje fall när jag kan sitta i lugn och ro, bläddra tidningen och särskilt när det vankas nygräddade frallor och bullar såklart. Ibland har jag till och med lyxen att vakna till en påse med frasiga frallor direkt från Franska Bagarn kvarteret bort.

IMG_6774.JPG

Då brukar jag vakna till stegen i trappan, jag hör nyckeln vridas om och de smygande stegen in i lägenheten. Det är Victor som kommer med brödpåsen och jag ger honom några yrvaket fina tankar. Sedan fortsätter jag att sova räv och smyger inte upp från sängen förrän doften av kaffe letat sig in i sovrummet. 

IMG_6772.JPG

Idag blev det två sorters frallor och en nygräddad kanelbulle till frukost. Med päron från min grannes fantastiska fruktträd. Tända ljus såklart, i en ljusstake i vackraste kinnekullekalksten från Stenhuggardottern. Så himla fin.