PODIUM OBSESSION

 

 

olivergustaf.com

olivergustaf.com

Matti Carlson

Matti Carlson

Just nu obsessar jag fullständig över podier, kuber och block att ställa någon av mina keramikvaser eller någon annan fin inredningsdetalj på. Jag har nämligen hittat en perfekt plats för det i vardagsrummet! 

Och när jag börade googla lite kring ämnet upptäckte jag på Josefin Håågs blogg att hon gör detsamma. Hon kretsar kring idén om en piedistal, och det är väl i den närmaste samma sak tänker jag. 

Mest av allt är jag sugen på en sådan som på bilden ovan, i lite grövre betong. Om jag bara inte hade haft så många projekt för tillfället, hade jag ju faktiskt kunnat gjuta en själv! Jag har också hittat varianter av podiumliknande bord i olika metallytor, vilket också är väldigt snyggt. Just de här modellerna är dock ganska låga så jag tror de passar bättre som soffbord. Men väldigt fina är dom!

christophedelcourt.com

christophedelcourt.com

IMG_0818.JPG
christinagrajalesinc.com

christinagrajalesinc.com