CHRISTMAS BEAUTIES OCH KONSTEN ATT VARA ÄRLIG

I år kom julen tidigt med väldigt fina beauties. Så igårkväll gjorde jag det faktiskt lite extra julmysigt hemma, tände ljus, satte på juljazz i högtalarna och så öppnade jag mina paket. 

IMG_8086.JPG

Grand Relations hade sänt över en jullåda och ett par favoriter blev dessa, betongskålen Landmark för HEM, älskar det arkitektoniska uttrycket och den gräddigt gröna pastelltonen. Jag har länge varit lite trött på alla mina mässingsljusstakar så de fina Northern Lightnings ljusstakar Granny design blev jag jätteglad för.

Jag känner mig faktiskt väldigt bortskämd för jag hade även en fin julkasse från Le Kiosk att öppna. Blev omedelbart förälskad i den handgjorda skålen  Ista från Klei Studio som hade ett vackert lock i form av en spira och timglaset Sandglass var så himla söt. Tack för allt snälla ni! 

På ett sätt kan det kännas lite konstigt att rada upp gåvor på det här viset. Men mitt måtto är att bara tipsa om saker och ting som jag faktiskt ändå hade velat unna mig. Jag får ibland presenter och upplevelser som inte riktigt faller mig i smaken, och då går det bort. Så är det bara. Men så är det samtidigt kul när jag kan tipsa om små guldkorn som finns där ute.

Nu är fredagsblommorna inhandlade och helgen kan bestämt få börja tänker jag. Hoppas att ni får en riktigt fin en!