MOUCHE - THE APARTMENT

Minns ni Mouche? En av Göteborgs mest intressanta butiker med handplockad konfektion från märken som Vanessa Bruno, MSGM, Golden Gose och Isabel Marant. Butiken stängde för ett år sedan men nästa vecka öppnar de igen, i ny uppdaterad anda. 

Ett unikt showroom som liknar The Apartment i New York. Lägenhetskänsla där du som kund ska kunna handla allt. Allt från unika klädesplagg, väskor, skönhetsprodukter och till och med all inredning. Dessutom innefattar konceptet en online shop som släpps nu på måndag.

Igår bjöd Mouche-gänget på en fantastisk kväll i deras showroom som ligger i en flott paradvåning mitt i Vasastan. Det var såklart kärlek vid första ögonkastet. Både till konceptet och lokalen känner jag. Överdådig stuckatursmyckning och djupa fönsternischer som ackompanjerades fint med modern inredning som Tom Dixon -lamporna Melt light. 

En härlig middag, signerad Törnströms, glada tjejer som bjöd på intressanta samtal och ett otroligt spännande koncept som Mouche står bakom tror jag sammanfattar det hela. 

Götabergsgatan 2 är adressen - till Mouche The Apartment!