SUNDAY HIGHLIGHTS

Sommarens badkläder börjar sakta att trilla in i butikerna och jag som har en storlek som det alltid finns så himla få utav håller därför redan utkik. Jag vill ha en bikinimodell som den här på bilden, superfin!

Ett par klassiska Nike Cortez är nog min favoritsneakers-modell om du skulle fråga här och nu. Shelta har ett riktigt bra utbud i deras webshop och om du bor i Göteborg så hittar du den välsorterade butiken på Andra Långgatan. 

Det finaste armband jag vet just nu är detta CByC bracelet i tunn och dirkret pärltråd med handgjorda små pärlor som jag fick av Mouche för ett par veckor sedan och som kan köpas via deras webshop.

 

 

image.jpg

Min favoritcocktail just nu stavas Last Word. Något av det godaste jag vet. Till den behöver du gin, maraschinolikör, grön charteruse och färskpressad limejuice. Min chartreuse här hemma är slut men så snart jag köpt hem en ny, så ska det skakas goda drinkar. 

Rattan rocking chair är min dröm till koloniträdgården. De verkar rätt stora, så jag skulle nog inte vilja ha flera stycken. Men EN, att gunga i under äppelträdet i sommar hade varit alldeles ljuvligt.

Bilder: Pinterest, Pinterest, Mouche, Pinterest,, Artilleriet