LOVE AT FIRST SIGHT

Idag börjar årets händelserika vecka vad gäller inredningssverige uppe i Huvudstaden. Möbelveckan anno 2016 är här.

Jag kommer tyvärr inte ifrån Göteborg dessa dagar, men jag kommer ändå att vara med på ett hörn. Min i dagarna släppta kollektion WOOD   som är arkitektoriska miniatyrvaser i naivistisk stil kommer premiärvisas i Stockholm imorgon kväll.

I Fantastic Franks showroom, på Norr Mälarstrand 10 smygstartar möbelveckan med utställningen Love at first sight. Jag kommer tillsammans med ett otroligt fint sällskap av FOLKFORM, Melimeli, TISCA och Grandpas Low Key delta i utställningen och visa upp våra nyheter och produkter.

Så synd att jag missar detta! För tillfället håller jag ju ögonen öppna efter möbler till vår snart nya lägenhet och jag hade gärna klämt och suttit lite i MeliMelis snygga soffsortiment.

Soffan Luca ser helt underbar ut på bild och jag är hemskt nyfiken på hur de olika kulörerna, storleken och komforten känns i verkligheten. 

 

Och vem har undgått FOLKFORMs fantastiska serie Surburban Skyline serie? Golvlampan står högt på min önskelista. Spännande vad de ska visa upp för produkter denna gång.

I höstas var jag på premiärvisningen av Low Key, på Grandpa i Göteborg. Välarbetade inredningsdetaljer i bra material och till snälla priser.  Även härliga kvalitetsmattor från TISCA är med och ställer ut. 

Är du sugen på att titta in på utställningen imorgon? De första av er som hör av sig på elinlannsjo@gmail.com kan jag lösa en inbjudan till. 

 

Stockholm, ha en riktigt kul vecka!