SPRING ITEMS PÅ KOLONIN

Snödropparna blommar, äntligen har vi fått lite vårsol och värme här i Göteborg och jag ser fram emot att öppna upp stugan på kolonin till helgen då vattnet och elen sätts på och att få inviga några av mina vårnyheter.

image.jpg

Ett par Reebok Classic köper jag nya i princip vartenda år, jag älskar dem så mycket att jag sliter ut dem alldeles för fort.

Mina converse har blivit favoriterna på kolonin. Att gräva i rabatter i vita sneakers sätter dock sina spår så till denna vår har jag köpt mig ett par nya.

Favoritarmbandet CbyC från Mouche ligger på porslinsfat PASTEL med den nya färgställningen CORAL.

I veckan ska jag börja vårstäda i trädgården.  Några krukor med penséer ska planteras och trädgårdsmöblerna bäras ut. Och trots att jag oftast njuter av tystnaden och stillheten på kolonin så är jag väldigt glad över mina fina hörlurar som jag fått av JAYS, modellen heter U-Jays och det utlovas både komfort och bra ljudkvalité. Våra grannar ska nämligen riva sin stuga och bygga ny under våren, så jag kommer ha himla stor användning av lurarna då. 

Snödropparna har jag satt i min vita vas WOOD, en ny kollektion för våren.