CERAMIC TALK \STRIPY

Sitter här med kaffekoppen vid köksbordet. Avslutar min frukost på mackor och min just nu favoritvariant på blåbärs-chiapudding och passar på att skriva ett morgoninlägg innan jag packar ihop mig för att åka till verkstaden.

image.jpg

Det här är STRIPY. En av de kollektioner som jag inte tillverkar för att lägga upp i Webshopen eller ha i butiken/showroomet utan jag gör dem istället efter beställning.  

STRIPY finns i tre storlekar, från mattallrik, till mellanrättsstorlek och en assiett. Tallriken tillverkar jag i en vacker krämig vit porslinslera och kanterna "sotar "jag svarta.  Och bäst av allt: glasyren jag änvänder är fantastiskt tålig och repas inte lätt, maskindisk funkar jättebra.

Nu sista kaffeslurken och sedan packa ner min nytvättade arbetsskjorta och hoppa på cykeln. Ha en fin dag!