SHOWROOMET ÄR PÅ PLATS!

Denna helg har vi grejat i nya lägenheten. Jag vågar knappt skriva om renoveringen, det är en så sjukt stor och omfattande process. Men tänker ändå att jag ska visa lite bilder i ett kommande inlägg. Det är ju ofta kul att få se hur förvandlingen går till, hur allt såg ut före vi satte tänderna i projektet. 

image.jpg

Men nog om det, i helgen har jag också ställt i ordning showroomet i stugan i Slottsskogskolonin. Keramiken har flyttat in och bänkarna och borden är fulla av nygräddad keramik. Jag har till och med dukat upp en ny kollektion (som jag bara tillverkar några få av och därför inte kommer lägga upp på shoppen) och jag har fyllt på en hel del av mina kollektioner.

Vill du komma på besök är du såklart jättevälkommen. Maila mig på elinlannsjo@gmail.com så bestämmer vi en dag som passar!