INTERVJU MED HAPPY HILL

Happy Hill är en plattform för inspiration där bloggare, hemma hos-reportage, en webshop intervjuer med aktörer inom inredningsvärlden och inredningsspaning samlas under ett och samma tak. Marknadsplatsen är verkligen värt att besöka, en riktig injektion av inspiration utlovas.

image.jpg

Portalen drivs av Jennifer Webberholm, med bakgrund bla. inom entreprenörskap, inredning- och detaljhandeln och Anna Tichy som jobbar med bla. styling, bildutveckling, digital PR och har tidigare arbetat med marknadsföring på ett av Göteborgs största mäklarföretag.

image.jpg

 Idag släpper de en matig intervju med mig. Jag delar med mig av mina bästa inredningstips, avslöjar vem jag helst skulle vilja bjuda på middag och beröttar lite om min keramik. Intervjun går som helhet att läsas här.

Tack Jennifer och Anna för det trevliga samtalet!