SUNDAY HIGHLIGHTS

Pholc.se

Pholc.se

Just nu letar jag den perfekta taklampan att pendla ner ovanför stenbänken i vårt blivande kök. Den här vackra nyheten Blend från Pholc, (inredningsföretaget från Bankeryd som ligger nära mina hemtrakter i Småland), skulle passa helt perfekt. 

 

Pholc.se

Pholc.se

En annan skönhet är Long som också tillverkas av Pholc. Jag kan inte bestämma mig för vilken av dem som jag gillar allra mest. 

Grandpa.se

Grandpa.se

Kvällssolen på kolonin får mig att längta efter goda cocktails. Förra sommaren var jag helt insnöad på Boulevardier och Whiskey Sour, men nu vill jag röra/skaka något nytt. Drinkboken Barmästarens manual av Mathin Lundgren är precis vad jag skulle vilja inspireras av, men den verkar vara slutsåld överallt? Hojta gärna till om du vet vart jag kan köpa mig ett exemplar.  

Ganni

Ganni

Denna fina Brown Coat från Ganni är en riktig must have. Älskar de brända tonerna av sand och kamel.

Stadshem.se

Stadshem.se

Jag har ett fikonträd här hemma som sakta närmar sig två meter, älskar hur den brer ut sig. Jag är i ärlighetens namn lite trött på små fjuttiga växter. Jag vill ha stora träd i feta urnor som denna uppstammade fiolfikus eller en överdådig Monstrea som kan få sällskapa mitt fikonträd här hemma.

Bild Taverna Averna

Bild Taverna Averna

Johanna har redan tipsat om Foodora. Appen är hemladdad i min mobil och jag väntar bara på att de miljövänliga cykelbuden ska börja köra ut den goda restaurangsmaten även till Majorna.