FAVVOS \APRIL

April månad och just nu har jag ögonen för detta.

image.jpg

Jag kan inte beskriva min längtan till att få ta de första doppen i havet igen. Därför kan jag inte låta bli att spana efter nya badkläder. Jag brukar investera i ett gäng varje år, för de brukar slitas ut på en säsong. För några veckor sedan köpte jag denna söta bikini från H&M Studio

Jag beställer fröpåsar till köksträdgården från Runåbergs fröer och planterar nya skott, som pillerfikusen här. 

Att klippa ner växter och gräva i jorden sätter verkligen sina spår på händerna och underarmar. Just nu är min favoritolja Merakis "Orange and geranium". Den doftar ljuvligt och jag köpte min på Rum 21. 

Det snygga och lyxiga fashionmagazinet Boy, och guiden till kockars favoritrestauranger "Where Chefs Eat" hänger med ner i soffan på kvällarna. Tillsammans med de söta blodapelsinerna (fast de heter tydligen numera röda apelsiner) som det fortfarande är säsong för och som smakar alldeles fantastiskt.