RÅ MATGLÄJDE \ KOKBOK

Häromveckan damp den sprillans nya kokboken "Rå matglädje- veganskt, lyxigt och jäkligt gott" ner i mitt brevinkast. Tack snälla Erika!

Fat NOIR

Fat NOIR

Bakom boken står rawfoodskocken Erika Frost, som även driver restaurangerna Open new doors i Göteborg och i småländska Tokebo. Open new doors är en av mina favoritlunchställen, jag har tidigare skrivit om dem här på bloggen.

Ett av mina keramikprover

Ett av mina keramikprover

Inför fotograferingen av boken i somras lånade och köpte Erika min keramik, och bilderna, de exploderande färgerna och de olika texturerna på maten gör sig så himla fint mot mina dramatiska, mörka och lite oregelbundna fat. 

Fat COLLIER

Fat COLLIER

Boken kom hem väldigt lägligt. Jag som faktiskt försöker äta mer veganskt och anstränger mig för att ha mer rawfood på min tallrik får nu hjälp på vägen och en väldigt fin receptbank i min hand.