MIN VECKA

image.jpg

I början av veckan gjorde jag ett nytt besök på Artilleriets Studio som är otroligt snyggt och härligt inredd. Som vanligt blev jag inspirerad till tusen och jag hittade mitt nästa inomhusträd, en uppstammad Fiolfikus. Om du inte varit i den nyöppnade studion ännu så är det ett hett tips.

image.jpg

Veckan började också med att vi flyttade ut helt och hållet på kolonin. En fin känsla att vakna till fågelkvitter och morgonsol.

image.jpg

Att spendera tid på kolonin innebär också att jag passar på att fika en himla massa i trädgården.

image.jpg

I veckan som gått har jag även haft besök av det norska magasinet D2 för en intervju om min keramik, min stuga och om Göteborg som designstad.

Line som intervjuade mig visade sig också ha stort intresse för trädgård och växter så innan vi skildes åt grävde vi upp ett par aklejaplantor till henne att sätta i sin egna trädgård. Det är fint det där tycker jag, när vi som har trädgård ger lite av våra blomplantor till andra. Att vilja dela med sig en liten bit av sitt eget paradis till någon annan.

image.jpg

På fredagen firades helgen med att vi tog vagnen ner på stan. Vi gick till Bord 27 där vi åt ett helt gäng olika smårätter.

image.jpg

Den med sparris och även råbiffen ska man verkligen inte missa. 

image.jpg

I dagarna öppnade Pom Pom, Göteborgs alldeles egna ciderbar och det är gänget från Dubbel Dubbel som står bakom satsningen. Vi stannade till och testade såklart lite olika sorters cider och dröjde oss kvar på Andra Långgatan så länge trottoaren höll sig varm.  

Men jag har inte bara fikat, druckit cider och ätit på restaurang denna vecka. Allra mest har jag faktiskt flyttstädat, flyttat och renoverat i den nya lägenheten och det ska jag berätta mer om i annat inlägg. Fin söndag till er!