SOMMARDRÖMMAR

image.jpg

Just nu vill jag bara vara utomhus. Att bo på kolonin och ha lyxen att äta frukost ute i trädgården varje dag gör att jag vill ha mer. Låt värmen komma tillbaka med ljumna kvällar och tunna klänningar med bar rygg. 

image.jpg
image.jpg

Jag vill sätta ett litet träd eller någon vacker buske på baksidan i trädgården. Där är det  morgonsol och jag vill så gärna få till en rumslighet där som känns mysig och lite undangömd, en plats att sitta länge med min kaffekopp.

Kanske ska jag plantera ett litet päronträd? Kanske en klätterros som får slingra sig uppåt en spaljé? Eller en fläderbuske, de verkar trivas väldigt bra här på kolonin.

image.jpg

Jag längtar efter sommar-roadtrips. Förutom en inplanerad resa till Karphatos har jag faktiskt låtit kalendern stå tom. Jag vill åka på en liten roadtrip här i söder. Ta bilen till mammas sommarhus på småländska östkusten, stanna till i Jönköping och Hällevik. Och som varje sommar besöka en av mina favoritstäder Köpenhamn i några dagar. Eller så följer jag bara solen.

Bilder: Pinterest