SNYGGASTE SOFFORNA

Jag funderar kring nästa beslut i lägenheten, nämligen val av soffa. Just nu står vardagsrummet tomt och jag längtar så efter att kunna krypa upp där i något mjukt och härligt. Och jag tror minsann att jag hittat den snyggaste soffan!

Pinterest

Pinterest

 För mig är den här en dröm. Precis en sådan stil som jag allra helst vill ha. Låg, bekväm och avslappnad, med lätt skulpturala snitt och en vindpust art deco. Jag har inte lyckats ta reda på vart den kommer från (hojta till om du vet!), och märket är inte så viktigt, utan att formspråket är något liknande och att soffan håller i kvalitén.

 

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Soffan Pixel är insamma stil och består av olika moduler som man kan pussla ihop som man vill. Soffan är formgiven av Sergio Bicego för Saba , men de har trist nog inga återförsäljare i de skandinaviska länderna, vad jag kan se.

saba.it

saba.it

Och den här! Älskar det grömflammiga tyget och formen, men visst ser den ganska liten ut?

image.jpg

Jag ska leta lite till efter en återförsäljare i Sverige som har något liknande, annars tänker jag om och då står vackra MeliMelis Luca i linnetyg, högt på listan.

image.jpg

 

Eller Ghost av Gervasoni. Vad kan liksom gå fel med lose-cover och vackert skrynklat linne?