ETT DUKAT BORD

FullSizeRender.jpg

Det finns en sak som jag älskar att göra på helgen. Att duka upp köksbordet, laga till god mat och  sedan ha en mysig middag in på småtimmarna med bästa vännerna eller min familj.

FullSizeRender.jpg

Igår dukade jag upp till en liten lunch. Familjen var på besök och vi var sex personer som samlades runt det väldigt lilla bordet. Intimt och mysigt och samtidigt en liten påminnelse om att vi faktiskt behöver byta ut köksbordet mot något större.

FullSizeRender.jpg

Denna vecka har varit smått galen. Det verkar som att alla jag känner fyller år i Januari så på fem dagar har jag hunnit med tre olika överraskningsfester. Jag som ä l s k a r överraskningar tycker såklart sånt här är jättekul att styra upp, men nu, tre fester senare är jag ganska nöjd på konfetti, glitter och champagne. På ett litet tag i alla fall. :)

FullSizeRender.jpg