EN TRÄLÅDA MED VIN

FullSizeRender.jpg

Det här med att stanna upp och livsnjuta, jag har nog blivit ganska bra på det. Och det som jag njuter allra mest av i mitt liv - förutom att kura ner i soffan med raggsockor, te och min favoritserie, och förutom då jag får en salt puss och känner bultande hjärtslag efter doppet i havet, och förutom doften av kaprifol en ljummen sommarkväll - så är nog mat, sötsaker och vin något av det bästa jag vet. 

IMG_0320.JPG
IMG_0321.JPG

Ibland kommer leveransen från vingårdarna hem så här, i en tjusig trälåda. 

FullSizeRender.jpg

Ikväll korkade jag förresten i smyg upp en av våra sista flaskor från en gård som vi besökte i somras. En sådan flaska som vi lovat att spara ett tag. Till ett speciellt tillfälle. Oj då. Men V är bortrest och jag har ju en god ost som behöver lite sällskap.. Så kan det gå.