ELLE DECORATION GALAN

IMG_0357.JPG

Vilken fest vi hade på ELLE-galan (Elle Swedish Design Awards) häromkvällen! Jag har så mycket att berätta om Designveckan i Stockholm och jag börjar såklart med den stora festen på Berns där vi också smidigt nog bodde och hade det oförskämt bra, under några nätter. 

IMG_0353.JPG
IMG_0352.JPG

På ELLE-galan delades pris ut för att hylla vårt designsverige. Årets Designer gick till Carina Seth Andersson, och jag som är troligt förtjust i hennes "maximalistiska  minimalism" tycker att det var helt rätt person som vann. Staffan Holm som är en god vän till oss vann priset "Årets stol", så himla välförtjänt och roligt! Priset årets bloggare, gick till Jannice Wistrand med bloggen "Add Simplicity" - en blogg som jag definitivt kommer kika lite närmare på, stort grattis Jannice! Här kan du läsa om alla vinnarna!

IMG_0361.JPG

Vägen in till prisutdelningen började dock med röda dvs. gröna mattan.

Vackraste färgen på klänningen denna kväll hade den här tjejen till höger, Martina Hansson, som bar en läcker Rodebjer-outfit i vackraste bronsguld.

IMG_0363.JPG

Festens coolaste tjejer var utan snack Malin Persson, Kristin Lagerqvist och Daniella Witte.  De var dessutom det perfekta sällskapet på dansgolvet tycker jag som ä l s k a r dansgolv. Kristin var supersnygg i sin kostymdress från Stine Goya.

IMG_0356.JPG
IMG_0360.JPG

Jag och Anna på mattan och vi var så himla mycket gladare i sinnet än vad bilden faktiskt avslöjar!

IMG_0359.JPG

Efter prisutdelningen, gick festen från mingel till dansgolv och jag kan meddela att det var ömma fötter som vandrade hem framåt småtimmarna. Så himla roligt att dansa loss med sina branschkollegor och vänner.

Tack ELLE Decoration och Trendgruppen PR för den fantastiska kvällen och stort grattis till alla pristagare!