MOT SOLEN!

Idag har jag varit på vinden och tagit ner flip-flops, backpackerbagen och säkert femton bikinis. Vi ska mot solen! Ett par veckor med tropisk natur, turkost hav, gamla tempel och risodlingar. De säger att solnedgångarna här är något alldeles extra och jag vill meditera, yoga, leka med min svajiga surfing och äta mängder av solmogen mango. 

FullSizeRender.jpg

Vi kommer åka runt en del så packningen ska vara liten och lätt. Men här är några favoriter som jag plockat fram och som måste få plats i väskan:

FullSizeRender.jpg

Dermalogicas solprodukter! Jag älskar att vara i solen men så här års när huden länge varit gömd under stickade tröjor är den så himla känslig och behöver riktigt bra solskydd. Den första veckan när vi dessutom planerar att ligga på surfingbrädorna är det nog smart att använda Dynamic skin recovery spf 50 så att huden hinner vänja sig lite. Solskyddsfaktorn Skin Perfect primer sfp 30 är min favorit till ansiktet och den fungerar dessutom som en primer innan man lägger makeup. 

FullSizeRender.jpg

Kameran, snorklingsutrustningen och skrivboken ska också med såklart. Och jag plockar fram mina somrigaste plagg. I Tobas Edda T-shirt i puderrosa bomull kommer jag känna mig extra fin i när solbrännan och fräknarna kommit fram.

FullSizeRender.jpg

Jag har också klickat hem boken  How to meditate. Ön vi ska till har en djupt spirituell sida, så det känns som en fin plats att utforska meditation lite djupare.

Min Dior Star. När ansiktet fått lite färg vill jag helst vara utan en massa sminkprodukter, så det kommer räcka med en liten droppe av denna lätta och transparenta foundation.

  

Jag ska bara anlita en växt- och stugvakt, sedan är jag redo för ljuvliga Bali! Hoppas ni får njuta av varm och härlig vårsol under tiden, jag lovar att sända er några postcards.

Kram! E