POSTCARD FROM SEMINYAK /BALI

Hej! Här i Seminyak har vi det jättebra. Maten är internationell, du kan hitta de flesta av världens bästa kök och den är färgsprakande, hälsosam -om man vill- och väldigt god.

IMG_1600.JPG

Jag äter bananpannkaka med lönnsirap till frukost varje dag och dricker färskpressad fruktjuice så ni förstår att jag har det bra.  

Det finns många ställen som jag skulle vilja tipsa er om. Kommer dela med mig av dem på bloggen framöver.

IMG_1546.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_1633.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_1657.JPG
IMG_1659.JPG

Men jag kan börja med att tipsa om ett underbart boende. Vi bor på The Colony Hotel. Ett litet lyxigt boutique hotell med en ödmjuk känsla för de små detaljerna. Jag läser min bok i skuggan och tar simturer i poolen. Restaurangen Urchin Bali serverar goda drinkar och häromkvällen åt vi en smarrig seafoodtallrik. Hotellet ligger på en jättebra adress, mitt i trendiga Seminyak.

FullSizeRender.jpg

Här samsar boutiquehotell med exklusiva Spa-anläggningar, mysiga caféer och lokala marknader. Jag är stormförtjust i de stora urnorna som jag upptäckte i inredningsbutiken Kim Soo som ligger vägg i vägg med vårt hotell. 

 

Jag hörde att det är våffeldagen där hemma idag, eller är jag ute och snurrar nu? Himla synd att jag missar isf. Ta en extra våffla från mig, är du gullig! Kram, hörs snart igen! 

 

 

 

 

 

 

 

Postcard from Seminyak! Here it is just wonderful! We are staying at The Colony Hotel. A small luxurious boutique hotel with a humble sense of the small details. Urchin Bali is the restaurant and they serves delicious drinks and the other night we had a lovely seafoodplatter.

Loving it here. I read my book in the shade and take swims in the pool. The hotel is situated at a great address, in the middle of trendy Seminyak. It couldn't get any much better.