NEW GOALS!

FullSizeRender.jpg

En del av er har kanske sett att jag sålt slut i Webshopen? Och det finns en liten anledning till det. För ett år sedan startade jag min webshop, så att kunder som inte hade möjlighet att besöka mig i Göteborg också skulle kunna lägga vantarna på något exemplar av min keramik.

FullSizeRender.jpg

Det har varit fantastiskt roligt att nå ut till fler men det har också haft baksidan att tiden i verkstaden främst gått till att underhålla utbudet i webshopen. Spännande beställningar och mitt eget nyfikna experimenterande har jag behövt sätta åt sidan litegrann.

FullSizeRender.jpg

Den passion som jag upplever med keramiken ligger mycket i skapandet, att testa lerans egenskaper och gränser, att leka med former och experimentera fram nya kollektioner. Och det har jag ju verkligen inte hunnit med, så nu ska det bli ändring på det! Webshopen är såklart inte stängd för evigt, bara under en liten tid.

FullSizeRender.jpg

Så till mina nya mål! för den närmaste tiden, nämligen att få skapa. Skapa keramik, pröva nya idéer och ta fram nya kollektioner. Utveckla mitt skapande i fotografi, fortsätta skapandet i olika stylinguppdrag och skapa inspirerande inlägg till bloggen. Jag är så himla pepp, att fatta ett beslut utifrån hjärtat, känns bra och alldeles alldeles rätt!

Hmm... jag erkänner, jag har redan smygstartat några experiment. Just nu tänjer jag gränserna på ljuslyktorna GLOBE. Jag bygger v ä l d i g t stort, v ä l d i g t tunt och hoppas att leran kommer orka bära sig själv genom hela tillverkningsprocessen. Håller tungan rätt i mun och försöker jobba med fjäderlätta fingrar.

FullSizeRender.jpg

En del mindre keramikbeställningar kommer jag nog att kunna ta vid sidan om. Så om du har önskemål är det bara att höra av dig: elinlannsjo@gmail.com så ska vi se vad vi kan hitta på!