PÅSKBUKETTEN

IMG_2418.JPG

När jag var i blomsterbutiken för att skaffa helgens påskbukett upptäckte jag till min förtjusning en för mig, ny blomma. Den Japanska Ranukeln. Har du hört om den förut?

En skir och vackert nickande blomma som ser ut som en korsning av Anemoner och Ranunklar. Och det vackraste av allt är att blommorna, när de slår ut, drar åt olika färger på en och samma kvist. Superfint, tycker jag.

Keramik: Kollektionen RUSTIQUE

Keramik: Kollektionen RUSTIQUE

Du ser här! Blommorna går från bärnstensgul till bränd aprikos och laxrosa. Väldigt vackert. Och kanske till och med min nya favoritblomma.

FullSizeRender.jpg

Jag älskar det mesta i blomväg men okej, om det är något jag har lite svårt för så är det blommor i färgen gul. De har liksom en tendens att kräva all uppmärksamhet och tonar det som är runtomkring. Men idag ska det bli ändring på min skeptism, så jag kör på långa orangegula tulpaner tillsammans med ett fång av Japanska Ranuklar. Enkelt, påskigt och himla fint. 

 

En fin helg med en stor vårsol önskar jag er alla! Kram E