VÅR I TRÄDGÅRDEN OCH UTELIV

IMG_2439.JPG

Denna helg har jag varit i stugan och i trädgården så mycket jag bara kunnat. Några solglimtar har jag sugit i mig och jag har passat på att göra ett ordentlig vårfix. Klippt ner björnbärsbuskarna, räfsat löv och gjort mina tre absoluta favoritsysslor för våren.

Det mysigaste jag vet är nämligen att trimma klätterrosen, att klippa ner lavendeln som trots den långa vintern doftar alldeles ljuvligt. Och bäst av allt. Att ställa fram utemöblerna. 

IMG_2452.JPG
IMG_2442.JPG

I år har vi en helt ny soffgrupp. En bambusoffa, två bambufåtöljer och ett rejält runt bord, allt från Blackballoon.se.

Våra gamla utemöbler har verkligen gått på sista versen och trots fyra envisa lagningar har träet fortsatt att murkna och vi har fått inse att dom behövde bytas ut.

IMG_2438.JPG
IMG_2443.JPG

Älskar att vi nu faktiskt har en riktig sittgrupp. och plats för hela gänget när de kommer på grillkvällarna. Jag gillar verkligen det rejäla sittdjupet, det snygga bambu-ryggstödet och att bordet är i perfekt höjd.

Kuddar kan man aldrig ha för många av, och i soffan har vi dessa vackra, i olika nyanser av tvättat linne vilket skapar en extra mysig och inbjudande känsla, tycker jag.  

IMG_2440.JPG
IMG_2441.JPG

Och så blir det dags för fika. Kaffe och kanelbullar från Le Boulangerie. Man borde verkligen fika utomhus jämt. Fika smakar ju så himla mycket bättre då! 

 

 

 

 

 

Är verligen glad för mina fina nya soffmöbler och för samarbetet med blackballoon.se .