DET KOM I BREVLÅDAN

Jag har börjat älska min brevlåda, det händer mycket kul i den. Bortsett från alla räkningar, landat där ibland saker som jag hunnit glömma att jag beställt och det händer ibland tar magen ett glädjeskutt av ett vackert inslaget paket eller ett tjusigt inbjudningskort, jag älskar verkligen den typen av överraskningar. 

IMG_2552.JPG

Denna vecka landade Erica Palmcrantz Aziz nya kokbok Superfood boost - maxa din hälsa med enkla snabba mellanmål  i brevlådan. En jättefin kokbok med recept som verkligen ligger i tiden och det första som jag ska pröva är Ericas Mangobowl med kokos - två av mina favoritsmaker samlade på ett ställe! Extra kul är det att Erica lånade min keramik till fotograferingen av kokboken och jag ser mina fat skymta här och där. 

IMG_2553.JPG

I brevlådan landade dessutom en tjusig inbjudan till den stora Vårbalen i Marstrand och till sist detta fantastiskt mjuka påslakanset i mjukaste bomulls-jersey från Navy Stories. Skriver lite mer om dem på Söndag. 

Alla goda ting är tre som man säger, och denna vecka stämde det ju ganska bra!