TICKING STRIPES

Sponsrat inlägg i samarbete med Ticking Stripes.

FullSizeRender.jpg

Syrénerna blommar och jag har plockat en stor bukett till min urna, det doftar alldeles ljuvligt. 

FullSizeRender.jpg

Denna vecka har jag fått äran att styla och fota några bilder av vackra handdukar från Ticking Stripes. Fantastiskt bra tajming i och med att vi dessutom ä n t l i g e n tänker installera vår ute-dusch på kolonin. Uteduschen ska placeras så att den står omgärdad av trädgårdens vackra syrénträd och vår plan kring detta har funnits i flera år. Rör och kopplingar har bara väntat på att skruvas ihop och nu ska det faktiskt bli av. Därför är jag faktiskt lite extra glad över mina nya badhanddukar från Ticking Stripes.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Ticking Stripes gör handvävda hammamhanddukar och jag uppskattar verkligen att de tillverkas genom etiska och miljömässiga metoder. Färgställningarna och mönstren är jättefina och det märks att de är anpassade till vårt skandinaviska formspråk.  

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Dessa tre modeller, Dusty Fog Grande , Smokey Mole och Cloudy Mint är mina tre favoriter. Vad jag gillar särskilt med Dusty Fog Grande förutom den vackra blågråa färgen är att den är extra stor och samtidigt har jag upptäckt att tar den knappt någon plats i väskan vilket också gör den perfekt till picknickfilt.

Dusty Fog Grande till vänster och Smokey Mole till höger.

Dusty Fog Grande till vänster och Smokey Mole till höger.

Cloudy Mint

Cloudy Mint

Cloudy Mint är vävd i ett snyggt gåsöga- mönster och att alla fransar är handtvinnade, är väldigt fint tycker jag. Cloudy Mint är något kraftigare i kvalitén och förutom som handduk kommer jag absolut att använda den som en vacker filt i soffgruppen. Jag tycker verkligen om när produkter har flera användningsområden.