SUNDAY HIGHLIGHTS

Då var det Söndag och jag har knåpat ihop min veckas höjdpunkter.

Pinterest

Pinterest

Den bästa Sunday Highlight som jag vet just nu är Magnoliaträden som blommar som bäst just nu. Jag ställer mig under en trädgren och lycka sköljer över mig. 

För en tid sedan upptäckte jag det svenska klädmärket Teotiki, som säljer lyxiga jumpsuits i bland annat ren silke. Jag som älskar jumpsuits OCH sidenplagg är förälskad. Min favorit-jumpsuit, om jag måste välja en enda, är den här från The garden Collection.  

Jag har gjort sönder min ena stormlampa på kolonin och sådana måste man ha flera stycken av. Hittade en fin variant Artilleriets hemsida. 

IMG_1239.JPG

Denna vecka har jag hittat mitt drömparasoll!, närmare bestämt från svenska Mirlo. Den rosa är supersöt men det är nog modellen i linne-färg som jag skulle vilja ha på kolonin.

Pinterest

Pinterest

Så har jag avslutningsvis ett litet spännande krogbransch-skvaller att bjuda på. Ryktet säger nämligen bestämt att ägarna till flera av mina favoritbarer i Göteborg, nu signat kontrakt på ännu en lokal i stan, denna gång vägg i vägg med den egna systerkrogen Barabicu, (som för övrigt har stans soligaste och bästa uteservering, enligt mig). Vilket matkoncept det blir på den nya krogen är fortfarande hemligstämplat, men jag ser fram emot att få se vad Ess Group tänker hitta på denna gång.