VALLMO OCH TACKSAMHET

 

Den senaste tiden har jag haft journalister och fotografer på besök, fler än vanligt! Jag har intervjuats om hur det är att jobba som Influencer och stylist, jag har fått berätta vad jag inspireras av när jag tillverkar min keramik - en av de vanligaste frågor som jag brukar få svara på. Jag har pratat om trender inom mode och inredning och berättat om hur man skapar en oas i sin trädgård.

FullSizeRender.jpg

Jag är ju verkligen ingen expert på något av det här, men det är väldigt kul att dela med sig av sina tankar och idéer. Leva & Bo, tidningen Hallå! och nu till sist intervjun med mig i GPs Två Dagar denna helg.

IMG_4471.JPG

Jag bläddrar lite i GP ikväll, tycker att bilderna som fotografen tog blev så himla fina. Och så njuter jag av trädgårdens allra första knallröda vallmo. Den slog sakta ut i morse och ögonblicket var så fint, jag satt stilla där länge och njöt. Min kärlek till vallmo. Förgänglig, skir och alldeles ljuvlig. 

FullSizeRender.jpg

Jag är så tacksam för att jag har möjlighet att hålla på med det roligaste jag vet. Att få vara kreativ och skapa gör mig lycklig, det ger mig mening. Jag är så tacksam för alla er fina människor som berättar om mig, som lyfter fram mig och gör att andra hittar min lilla värld. Och så är jag såklart så himla glad över att ni vill följa mig, och jag hoppas att jag med min blogg och Instagram kan ge er all värme och inspiration. Tack!