EN DAG VID ITALIENS RIVIERA

 

Vi har nått havet, Italiens riviera. Vackra pastelliga byar och branta klippväggar som möter Medelhavet.  

IMG_6397.JPG

På booking.com är det 99%  fullbokat och det märks. Hotellen är verkligen fullbokade. Trångt på gatorna och ett täcke av solparasoller på stranden. Jag som i vanliga fall är i Italien under de sömniga vår- och höstmånaderna blir lite överväldigad. Att överhuvudtaget ta sig in i pittoreska Portofino är snudd omöjligt. 

IMG_6420.JPG

Vi åker till Sestri Levante och äter lunch i den lilla byn.

IMG_6393.JPG

Den är söt och charmig.

IMG_6394.JPG

Vi köper upp ostar, frukt och nybakad foccacia, tar bilen vidare och letar oss bortåt, utanför byarna efter lugnare stränder med klart vatten. Och med lite envishet hittar vi vad vi söker efter. Turkost och vackert hav.