EN SMARRIG PROTEINDRINK / I KÖKET

IMG_7812.JPG

Jag har kommit över det smarrigaste receptet på en proteindrink med helt naturliga och supernyttiga ingredienser. Så himla god att jag måste sprida det vidare till er. För min del, så dricker jag proteindrinkar ibland som ett komplement till måltiderna, när jag tränar extra mycket eller när jag vet att det kommer dröja innan jag äter nästa gång. Ett perfekt mellanmål faktiskt.

Helst ska det vara rena ingredienser i en proteindrink tycker jag och den här drinken består just av det! Att den dessutom smakar lite snickers är en superbonus. Så här kommer den!

2 dl mandelmjölk 

1/2 - 1 hel fryst banan (i bitar)

2 msk frysta blåbär

1 msk hampafrön

1/2 msk chiafrön

1 msk jordnötssmör

Kör allt i en blender, och sedan är den klar. Mandelmjölken kan ersättas med havremjölk, eller vanlig mjölk för den delen. Hampafrön innehåller mycket protein så ta i lite mer för extra mättnadskänsla. Jag brukar frysa ner mogen banan i bitar, proteindrinken blir lite extra krämig och härligt kall då. 

Supernyttigt, gott och favoritmellanmålet just nu!