SUNDAY HIGHLIGHTS

Söndagen är här och därmed min SUNDAY HIGHLIGHT post. Vad har varit särskilt inspirerande i veckan, vad har hänt på stan och vad är extra förtjusande just nu? 

IMG_8876.JPG

I torsdags hade Designtorget en intim pressfrukost i den nyrenoverade butiken för att visa upp en ny sida och butikens nyheter för hösten. Jag blev i sista stund tvungen att ställa in men gjorde ett besök i butiken lite senare på eftermiddagen istället. Så inspirerande butiken har blivit med sin nya kostym. Och jag fick med mig några av höstens nyheter hem, bland annat en liten ask som doftade ljuvligt lång väg. Se så härlig. Te-advenskalendern!  Både mysigt och fint förpackad. Den blev jag väldigt glad över. 

Photographed by Tim Walker, Vogue, April 2012

Photographed by Tim Walker, Vogue, April 2012

En av mina bästa cocktail-sippar-upplevelser någonsin är helt klart den jag hade med mina bästa tjejkompisar på hotell Ritz i Paris, i våras. Helt klart ett måste om du planerar ett besök i staden denna höst!

FullSizeRender.jpg

I torsdags kväll höll en av mina härligaste kunder, Miss Garden Glory, tillsammans fotografen Pernilla Algede under namnet House of Beatniks - vernissage och trädgårdsfest på en och samma gång. Starka, spännande och fantastiska powerkvinnor! Platsen var på The Apartment, ni vet den där vackra Mouche-världen som jag under sommaren har haft lyckan att samarbeta med. Så vackra och smakfulla produkter och lägenheten sedan, som får mig att tappa andan. Mer från mina sommarsamarbeten med Mouche kan du se bland annat här, här och här

img_2372.jpg

Och när jag ändå är inne på Mouche, så måste jag visa denna härliga tröja som finns i deras wardrobe. H e r r e g u d vilket fantastiskt plagg. Stickad i mjukaste kashmir. 

00-tout-cobble-hill-town-house-tour.jpg

Häromdagen hittade jag det här ögongodiset! En Brooklyn-dröm deluxe och hela reportaget och alla bilder kan du se här

Jade Forest Green.jpg

Jag älskar mina jumpsuits och kan aldrig få nog. Denna höstnyhet, Teotokis Jade Forest Green, i mörkgrön siden är en dröm. 

Ja, det var min summering över highlights denna vecka. Och nästa Söndag kommer jag bla ha spännande krognyheter att komma med. Men mer om det då, kram så länge!