AT SIX | HOTELL | WHEN IN STOCKHOLM

I fredags åkte jag och Anna till Stockholm för ett litet dygn där. Vi gick på Formex och spenderade kvällen på bla. TAK och på Nosh and Chow.   

IMG_8101.JPG
IMG_8099.JPG
IMG_8100.JPG

Det bästa med hela resan var nog ändå hotellet, At Six. Vi har haft ögonen på At Six ända sedan Anna upptäckte för ett halvår sedan att de var på väg att öppna och att bo på bra hotell kan vara något av det bästa som finns, så vi såg verkligen fram emot upplevelsen.

Anna var så himla snygg i sitt randiga tvådelade set från Zara. Jag vet inte hur många som stannade oss på mässan för att ta reda på vart den kom ifrån. 

IMG_8096.JPG
IMG_8102.JPG
IMG_8098.JPG
IMG_8103.JPG

Jag älskar morgonrockar på hotell och de alltid tio nummer för stora tofflorna och hoppade genast in i mitt set. Hasade bort till ismaskinen för att hämta is till drinkarna på rummet.

IMG_8097.JPG

Och senare bytte vi om till kvällen. Jag bestämde mig för min nya vinröda mockaklänning från Rabens Saloner

IMG_8093.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Älskar verkligen hotellets genomgående och dämpade färgskala med accenter i konjakstoner och petrolium-blått. Ledstänger i lindat skinn och stora partier av sten och marmor adderade en lyxig känsla. Det lilla musikbiblioteket. Och den vackra konsten dessutom!  

Vi hade sådan tur med vädret och spenderade kvällssolstimmarna på takterassen TAK som precis öppnat upp #tjugodagar, en ny intilliggande terass med en loungebar och sköna soffor utspridda över det stora däcket. 360 grader av hänförande utsikt. Vackra Stockholm. Tack för denna gång, vi kommer snart och besöker er igen!