WISHLIST HÖSTENS GARDEROB

Okej, igår regnade det som tusan i Göteborg. För första gången kom höstkänslorna emot mig och jag gillade det inte riktigt om jag ska vara ärlig. Men det finns såklart härligheter med hösten så jag tände några ljus, kokade te och funderade sedan ut min drömgarderob för de kommande månaderna. 

55b5bc5f2f52c4a13deac18ada039daf.jpg

Åh! Är alldeles överförtjust i denna drömmigt vippiga sidenkjol som Emili Sindlev längst till vänster bär på bilden. Blommigt! Kommer från Gannis höstkollektion. 

medium.jpg

APT Ateliers höstkollektion på skosidan är verkligen så himla fin, och min absoluta favorit är den här stövletten. Älskar de svartvita kontrasterna och den något lägre klacken än vad jag vanligtvis går i.

autumn-winter-2017-05.jpg

I princip högst upp på önskelistan står den här Stine Goya kappan! Provade den häromdagen hos Ted & Teresa. Extra plus till den snygga krocken mellan brun fuskpäls och det röda skimrande innerfodret.  Den vill jag gömma mig i. 

a6e46dd01d1e4307276da2e8b1e9ab91.jpg

Drömmer om den här axelbandsväskan i rött skinn och mocka från See by Chloé. 

35f7dc82c6ceaed43690f3a2e2a0692d.jpg

Gannis återkommande kappa Fenn Coat kommer i tre nya färgställningar denna höst; lavendel, svart och i en vacker bordeaux som du kan titta på hur den ser ut här.   

Den på bilden mörkt kamelfärgade varianten skulle jag köpa förra året, men min storlek 34 hann ta slut. Åh! Har du kappan i min storlek och ändå vill sälja den vidare, så är du världens gulligaste om du mailar mig!  

105410d12299a82a7204068edaa19de0.jpg

Jag älskar det mesta som kommer från smyckesformgivaren Baumgarten di Marco. Råa, vassa och fantastiskt lyxiga smycken. Du kan kolla in delar av deras sortiment här.  

Efter en kopp te såg jag att min önskelista ju hade en röd tråd - färg! Bränd kola, svartvitt och olika vackra röda toner - från chilli till bordeaux. Och mönstermix, stora volymer, jag vill bära vida byxor och vippiga blommiga kjolar.

Det var ett himla bra knep det här, listan gjorde mig inspirerad och nu ser jag ju faktiskt fram emot lager på lager och lite höstlöv! Det firades med en kopp te till.