MIN EDUARD VÄSKA NÄVER

IMG_9411.JPG

Igår klippte jag av några björnbärskvistar som jag satte i Pallo-vasen vid min säng.

IMG_9412.JPG

Det är så fint med bärens variationer av det gröna, röda och mörkaste svarta.

IMG_9414.JPG

På kroken ovanför i tegelväggen hänger min nya axelbandsväska, den jag sneglat på så himla länge, från Eduards accessories  

Inspirerad av omgivningen runtomkring oss, och av kvaliteter som materialitet och funktion inom arkitektur - formger Göteborgsbaserade Cecilia Eduards sina vackra accessoarer under detta fina märke.   

IMG_9413.JPG

Väskorna tillverkas av vegetabiliskt garvat läder, något som jag uppskattar väldigt mycket. Denna kollektion heter Näver, och min väska har ett otroligt vackert kallblått nubuck-skinn. Det är så vackert, själva strukturen som uppstår när lädret flätas samman på det här näverliknande viset.

Imorgon ska jag på en liten mysig utflykt och då ska väskan premiär-invigas! Min lilla dagstur kan du förresten följa då på Instagram stories, där du hittar mig som @elinlannsjo .