OKTOBERBUKETTEN

 Detta inlägg presenteras i samarbete med Interflora

Det har gått alldeles för fort till Oktober och om några veckor är det dags att stänga kolonin. Samma känslostorm infinner sig i mitt bröst varje år. Jag blir tom, klamrar mig fast och är inte redo att avsluta säsongen. Så ikväll ska vi passa på! Kompisarna kommer över, det blir rödvin och höstgryta med svamp som vi plockat i skogen utanför stan.   

IMG_9898.JPG

Solen skiner och det är klarblå himmel idag. Blombuketten och jag hoppar på cykeln som rullar ner till kolonin. 

IMG_9896.JPG

Bordet dukas och buketten ska jag sätta i min favoritvas. 

IMG_9894.JPG

Månadens Oktoberbukett från Interflora som kan beställas här består av vackra mörklila klematis, vippande gräs, eukalyptus och en av min favoritblommor - nämligen de isigt blåa tistlarna.  

FullSizeRender.jpg
IMG_9895.JPG

Den vackra buketten får bästa plats, mitt på matbordet. Och om några timmar står brinnande ljus brevid rödvinsfyllda glas. Hoppas att ni får en härlig och skön helg.