EN BLOMMIG KLÄNNING OCH DALASKOG | FASHION

IMG_8599.JPG

I Dalarna var morgonluften kall, den bet i kinderna och skogen var djup och grön. Skiftande ormbunkar, en matta av blåbärsris och känslan av höst. Jag smög iväg med Nanna en stund. Grusvägen ledde oss bort från ängarna kring gårdsbyn och in bland täta träd.  

FullSizeRender.jpg

Jag har på mig min nya Ganni-klänning, med långa ärmar och kragen knyts fast med en rosett. Den hängde där i butiken bland höstnyheterna hos Ted & Teresa och mitt namn stod skrivet över den.

FullSizeRender.jpg

Kängorna är på. Och brunbrända ben. Jag har alltid gillat det operfekta mest och såret på vristen, den avslöjar att björnbär har ätits från taggiga buskar. 

FullSizeRender.jpg

Skiftningar av gröna toner i norrländskt  Septemberljus och klänningen, den liksom flöt i luften.

IMG_8606.JPG

Och min kappa, en sådan som varje garderob behöver, så otroligt användbar. En klassiker från Rodebjer som jag länge sneglat på. Volymer och draperingar som skapar en vacker siluett. Nanna tog så fina bilder där i den stilla skogen och lite senare vände vi oss tillbaka mot de vilda ängarna igen. 

 

Alla bilder fotograferade av: Nanna van Berlekom