POLICY

 

SAMARBETEN OCH PARTNERS

Att värna om mina läsares och kunders förtroende är väldigt viktigt för mig.
För mig handlar bloggen om att ge inspiration till dig som läser och jag skriver bara om sådant som intresserar mig eller som jag tror kan intressera mina följare. Därför är det med omsorg som jag väljer vilka företag som jag vill  samarbeta med, det är viktigt för mig att de är i linje med vad jag själv tycker om och mina egna värderingar.

Inlägg publicerade i samarbete med företag mot ersättning är tydligt märkta med texten: Inlägget är ett sponsrat samarbete med.. Jag skriver alltid mina egna åsikter här på bloggen, för mig är det självklart att göra det även vid sponsrade samarbeten. Dessa inlägg innehåller bara material jag själv står för, du som läsare ska alltid veta att det du läser är mina egna ord och personliga uppfattning, mina åsikter går inte att köpa.

Tror du att du skulle passa in här på bloggen med ditt företag? Varmt välkommen att maila mig på elinlannsjo@gmail.com så kan vi utbyta idéer och tankar kring ett eventuellt samarbete!

 

PRESSUTSKICK, EVENTS & PRESSPROVER

Pressutskick, produktprover och besök på events garanteras aldrig att bli omnämnda, jag skriver bara om det som intresserar mig eller vad jag tror kan intressera mina följare och inlägget grundas då på mina egna erfarenheter och uppfattningar.